This slideshow requires JavaScript.

Ovaj Kryolan trendlook za proljeće/ljeto 2015 ruši sva pravila i potpuno zaokreće djevojački i ženstveni izgled uz kič i provokativnu Cherry Doll.

Koristeći informacije s modnih pista za proljeće/ljeto ’15 gdje dominiraju ogromne proporcije, čudne i strukturirane tkanine i pretjerani detalji, ovaj zabavni look napravljen je s jednim hirovitim i arty osjećajem, s obojanim obrvama i usnama u boji žvakaće gume, a nastao je od MUA Emilie Guillermin koja je unijela fancy-free izgled u nadolazeću sezonu.

Čudni i razigrani trendovi su postavljeni za proljeće/ljeto 2015. godine – podudaranje uličnog sa šik i slatkih s kiselim paletama boja, u kombinaciji s platinastim neutralnim tonovima – a pokazuju se u Cherry Doll podebljanim i zaigranim pink i plavim očima, postepeno sjajnim usnama kao i lažno prevelikim trepavicama, što je neutralizirano sa svježe blijedom platinastom kožom i suptilno oblikovanim, ružičastim tenom.

MUA Emilie Guillermin kaže: “Ovo je jedan od mojih omiljenih Kryolan trendlookova. Kada sam ga projektirala, postavila sam izazov arhetipskim djevojačkim i ženstvenim konotacijama stvarajući izgled koji je provokativan i ironičan, ali ipak ružičast i lijep. Oduševljena sam rezultatom ”

Make-up artist: Emilie Guillermin | Model: Shiya @BodyLondon | Styling: Joey Bevan | Photo: Chris Davis | Video: Pixels & Celluloid Ltd | Nails: Elize Nails

Korišteni proizvodi iz HD linije.