Na ovogodišnjem sajmu Dani ljepote na Zagrebačkom velesajmu organiziramo radionicu fantasy make-upa i facepaintinga – naučite male tajne velikih majstora!

Program radionice:
Upoznavanje s Kryolan AQUACOLOR i SUPRACOLOR proizvodima za oslikavanje lica i tijela, kao i sa cijelim beauty asortimanom profesionalne kozmetike Kryolan

Trajanje: 90 min

Predavač: Make-up Artist Tanja Dubravec

Kotizacija: 250kn
U cijenu kotizacije uključena ulaznica
*Potrebno ponijeti sa sobom – kistove za šminku

Termini radionice:
11.3.2016. PETAK: 16.00 – 17.30h
12.3.2016. SUBOTA: 16.00 – 17.30h
13.3.2016. NEDJELJA: 12.00 – 13.30h i 16.00 – 17.30h

Pravila:
Ista radionica se odvija u više termina. Molimo polaznike da u prijavnici označe jedan od ponuđenih termina koji im odgovara. Kako postoji ograničen broj polaznika (do 10 u jednom terminu) za slučaj da je termin koji ste označili popunjen, ponudit ćemo Vam termin koji je slobodan.

*Svi polaznici radionice sudjeluju u izvlačenju za 1x SET KISTOVA koji ćemo objaviti nakon sajma Dani ljepote na Kryolan Hrvatska Facebook stranici!

AQUACOLOR
Aquacolor je kompaktni make-up baziran na glicerinu, posebno intenzivne boje sa sastojcima koji su superiorne kvalitete. Aquacolor je univerzalno primjenjiv, prije svega kao make-up za oslikavanje lica i tijela. Nanošenje je bez napora, sa samo malo navlažene make-up spužve ili kista. Nakon sušenja, može se lagano osušiti s mekim ručnikom ili rukom – ali ga ne treba pudrati. Sprej za fiksiranje se preporučuje ako će make-up biti podvrgnut ekstremnim uvjetima. Aquacolor je vrlo otporan na razmazivanje a može se lako ukloniti sapunom i vodom. Dostupan je u širokom spektru različitih boja koje uključuju tenove i žarke nijanse. Posjeduje ECARF cerifikat.

SUPRACOLOR
Supracolor je kremasti make-up koji se pokazao vrlo uspješnim već desetljećima. Rad profesionalnih make-up artista gotovo je nezamisliv bez Supacolora. Ovaj preparat poznat je po svojim izvanrednim kvalitetama pokrivanja, izvrsnom kompatibilnosti s kožom i veliki izborom dostupnih boja. Supracolor se uspješno koristi ne samo za normalan make-up, već i za postizanje efekata boja. Njegove karakteristike čine ga učinkovitim za sjenčanje i highlight.